ورود اعضاء
نقشه سایت
۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
نشست با ریاست و مسئولین مرکز آموزش عالی شهرضا

نشست مدیر هسته گزینش دانشگاه اصفهان با ریاست، معاونین و مسئولین دفتر نهاد رهبری و حراست مرکز آموزش عالی شهرضا

در تاریخ 1403/2/17 از ساعت 10 تا 14 جلسه سالیانه دیدار مدیر هسته دانشگاه اصفهان با ریاست، معاونین و مسئولین دفتر نهاد رهبری و حراست مرکز آموزش عالی شهرضا انجام پذیرفت. در ابتدای جلسه، رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا به بیان وضعیت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز پرداخته و ضمن تشکر از مدیر هسته بعنوان یکی از نیروهای متعهد، ارزشی و ولایتمدار دانشگاه اصفهان و اعلام رضایت از عملکرد هسته گزینش دانشگاه اصفهان در بررسی منطقی و شایسته پرونده پرسنل مرکز و تاثیر مشهود و ملموس آن تشکر نمود. در ادامه، مدیر هسته پس از ارائه مبسوطی از جایگاه قانونی گزینش، ارکان و ساختار، نمایی کلی از ضوابط و معیارهای حاکم و گزارش مختصر از عملکرد سالیانه هسته، به نکات و ملاحظات مورد نظر در احراز صلاحیت های عمومی و ملاک های تقدم برای انتخاب اصلح اشاره نموده و نحوه عمل گزینش در مواجهه با موارد ضعف را بطور کامل توضیح دادند. پس از آن معاونین و مسئولین حاضر در جلسه به نقطه نظرات خود در خصوص لزوم گزینش و اثرات آن در سالم سازی و واکسینه شدن هر سازمان، درخواست آموزش های عمومی و تخصصی ، مساعدت گزینش در تقویت چارت نیروی انسانی مرکز و دیگر موضوعات مبتلابه پرداختند. همچنین با هدف عرض خداقوت و تشکر از پرسنل مرکز، مدیر هسته در تعدادی از اتاق های کارکنان حضور یافته و با تعدادی از ایشان نیز پس از درخواست نشست خصوصی در محل سالن جلسات مرکز به گفتگو و ارائه مشورت پرداخت.
تاریخ:
1403/02/19
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مدیریت هسته گزینش کارکنان
پست الکترونیک: Gozinesh@dean.ui.ac.ir
تلفن: 37932023