ورود اعضاء
نقشه سایت
۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
نشست با ریاست و مسئولین دانشگاه هنر اصفهان

نشست مدیر و اعضای هسته گزینش دانشگاه اصفهان با ریاست، معاونین و مسئولین دفتر نهاد رهبری و حراست دانشگاه هنر اصفهان

در تاریخ 1402/2/18 از ساعت 10 تا 14 جلسه سالیانه دیدار مدیر و اعضای هسته دانشگاه اصفهان با ریاست، معاونین و مسئولین دفتر نهاد رهبری و دانشگاه هنر اصفهان انجام پذیرفت. در ابتدای جلسه، رئیس دانشگاه هنر در بیان نقش موثر گزینش برای سلامت اداری هر سازمان سخنانی عنوان کرده و ضمن تشکر از هسته گزینش دانشگاه اصفهان این نشست را بعنوان فرصت مناسب برای رایزنی مدیریت دانشگاه با هسته دانشگاه دانست. مدیر هسته دانشگاه اصفهان پس از تبیین جایگاه قانونی گزینش، ارکان و ساختار گزینش را تشریح کرده و به نمایی کلی از ضوابط و معیارهای حاکم و گزارش مختصر از عملکرد سالیانه هسته اشاره نمود. همچنین نکات و ملاحظات مورد نظر در احراز صلاحیت های عمومی و ملاک های تقدم برای انتخاب اصلح را اعلام نموده و نحوه عمل گزینش در مواجهه با موارد ضعف را بطور کامل توضیح دادند. در ادامه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون اداری و مالی، مدیر امور اداری و رئیس کارگزینی دانشگاه هنر به بیان مسائل حوزه اداری مرتبط با گزینش پرداختند. در ادامه نشست تعدادی از کارکنان به گفتگوی خصوص با اعضای هسته پرداختند و در پایان نیز با هدف عرض خداقوت و تشکر از پرسنل دانشگاه، مدیر و اعضای هسته در اتاق محل کار تعدادی از کارکنان حضور یافتند.
تاریخ:
1403/02/22
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مدیریت هسته گزینش کارکنان
پست الکترونیک: Gozinesh@dean.ui.ac.ir
تلفن: 37932023