ورود اعضاء
نقشه سایت
۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
نشست با ریاست و مسئولین مرکز آموزش عالی شهرضا

با عنایت به انجام امور گزینش کارکنان مرکز اموزش عالی شهرضا بعنوان یکی از پردیس های دانشگاه اصفهان، روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه نشست مدیر هسته گزینش دانشگاه اصفهان با ریاست، معاونین و مسئولین دفتر نهاد رهبری و حراست این مرکز برگزار شد.

در تاریخ 1403/2/17 از ساعت 10 تا 14 جلسه سالیانه دیدار مدیر هسته دانشگاه اصفهان با ریاست، معاونین و مسئولین دفتر نهاد رهبری و حراست مرکز آموزش عالی شهرضا انجام پذیرفت. در ابتدای جلسه، رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا به بیان وضعیت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز پرداخته و ضمن تشکر از مدیر هسته بعنوان یکی از نیروهای متعهد، ارزشی و ولایتمدار دانشگاه اصفهان و اعلام رضایت از عملکرد هسته گزینش دانشگاه اصفهان در بررسی منطقی و شایسته پرونده پرسنل مرکز و تاثیر مشهود و ملموس آن تشکر نمود. در ادامه، مدیر هسته پس از ارائه مبسوطی از جایگاه قانونی گزینش، ارکان و ساختار، نمایی کلی از ضوابط و معیارهای حاکم و گزارش مختصر از عملکرد سالیانه هسته، به نکات و ملاحظات مورد نظر در احراز صلاحیت های عمومی و ملاک های تقدم برای انتخاب اصلح اشاره نموده و نحوه عمل گزینش در مواجهه با موارد ضعف را بطور کامل توضیح دادند. پس از آن معاونین و مسئولین حاضر در جلسه به نقطه نظرات خود در خصوص لزوم گزینش و اثرات آن در سالم سازی و واکسینه شدن هر سازمان، درخواست آموزش های عمومی و تخصصی ، مساعدت گزینش در تقویت چارت نیروی انسانی مرکز و دیگر موضوعات مبتلابه پرداختند. همچنین با هدف عرض خداقوت و تشکر از پرسنل مرکز، مدیر هسته در تعدادی از اتاق های کارکنان حضور یافته و با تعدادی از ایشان نیز پس از درخواست نشست خصوصی در محل سالن جلسات مرکز به گفتگو و ارائه مشورت پرداخت.
تاریخ:
1403/03/05
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مدیریت هسته گزینش کارکنان
پست الکترونیک: Gozinesh@dean.ui.ac.ir
تلفن: 37932023